Skip to main content

Mijn boekpresentatie: wat een prachtige dag!

Dankbaar en blij ben ik! Mijn boek ‘Alles Mens, Als kanker je partner treft, van Over leven naar Voor leven’ is klaar! (zie ook www.allesmens.nl) Zondag 12-12-2021 was het dan eindelijk zover: terwijl Max Verstappen (zich) naar de overwinning (st)reed, mocht ik mijn boek presenteren. Een boek over onze eigen strijd met als trofee: het Leven.

In het magnifieke Ketelhuis op het Landgoed De Grote Beek te Eindhoven, mocht ik mijn boodschap delen: ‘Volg je eigen pad, luister naar jouw gevoel en bepaal zelf je kijk op de wereld, onafhankelijk en zelfstandig, in verbinding met jezelf en je omgeving. We moeten het samen doen. Laten we dan ook verbinden en het leven vieren.’

Lise Verheijden maakte met haar prachtige stem het geheel compleet. Met ‘Mijn leven is van mij’, en ‘Heb het leven lief’ -ook de slogan van #fightcancer – wist ze iedereen te raken, daarna kwam het toepasselijke ‘In this together’ en uiteindelijk hebben we tijdens ‘Proosten’ geproost en het leven gevierd. Het was TOP!

Ik ben dankbaar voor het leven, voor ons gezin dat toch nog kwam en dat ik onze ervaring op papier mocht zetten. Voor mezelf maar zeker ook voor anderen. Delen is helen. ‘Alles Mens’ is een kwetsbaar boek met een boodschap van kracht, verbinding en hoop. Het boek is te bestellen via www.allesmens.nl waar je ook een extra donatie aan #fightcancer kunt doen.

Ik ben tot slot ook dankbaar voor de vele mooie, lieve, warme reacties op mijn boodschap en de zee van bloemen en cadeaus. Zoveel herkenning, tekenen van verbinding en liefde voor het leven!!