Skip to main content

Boek 'Alles Mens'

“Manon Rouwette schrijft indringend over de ziekte die het leven van haar en haar man achttien jaar geleden op z’n kop zette. Als ex-leukemiepatiënt herken ik me in de wanhoop en de moeizame strijd om ondanks een inflexibel zorgstelsel toch de verlossende behandeling te vinden. Manon laat zien hoe groot de impact is van een levensbedreigende ziekte, niet alleen voor de patiënt zelf maar ook voor de partner en de rest van het gezin. Manon neemt ons mee in haar angsten en haar zoektocht naar duiding en oorzaak van de ziekte. Een reis die ook achttien jaar later nog bepalend is voor haar dagelijks leven.” – Herman Hintzen

Bestel het boek 'Alles Mens'

Mijn complementen voor je werk, je moed en je verhaal. Je weet je persoonlijke verhaal te verweven met informatie, omgeving en belangrijke feiten. Ik heb af en toe kippenvel, maar dat is eigenlijk alleen maar goed.

Jacqueline ReitStoer Tekst & Creatie

Dank, Manon, voor je prachtige boek. Je kleurt de wereld er mooier van.

Véronique Klaassen

Je boek heb ik in een ruk uitgelezen. Ik vond het prachtig!

Annet Leijsse

Hierbij stuur ik je een reactie op je mooie boek. Zie het maar als een soort recensie van een zeer geïnteresseerde lezer, die met veel respect en bewondering de tekst heeft gelezen. Het verhaal heeft mij echt geraakt! Dank je wel!

J. van de Avoort

Prachtig geschreven! Kon niet stoppen met lezen. Heel indrukwekkend.

H.D.

Ik put zoveel kracht uit jouw boek!

S.P.

De lezer zal met gevoelens van bewondering en respect het boeiende verhaal tot zich nemen en daarbij tot de conclusie komen, dat de door Manon getoonde veerkracht en de wijze, waarop zij die beschrijft in het verhaal van de ziekte en de genezing van haar Jean-Paul, haar inderdaad maken tot een “alles mens”, een eretitel door een van haar kinderen aan haar gegeven.

Alles Mens Recensie 210927

Donatie Fight Cancer

Stichting Fight Cancer is een organisatie die zich richt op het in actie komen tegen kanker en daarmee geld op haalt voor kankeronderzoek.

De slogan die Fight Cancer daarbij hanteert is ‘Love Life’, een slogan die ook zeer passend is bij de strekking van het boek. Omarm het leven, zoek daarbij je eigen weg, vanuit verbinding met jezelf, verbonden met je naasten, je omgeving, de natuur. Aspecten als lifestyle, wat kan je zelf doen tegen kanker en om het te voorkomen preventief, wat kunnen we samen doen, ze komen allemaal in mijn boek naar voren en ook daar richt Fight Cancer, Love Live, zich op.

Wil je een bijdrage doneren, dan kan dat hier.

100% van je donatie gaat rechtstreeks naar stichting Fight Cancer!