Skip to main content

Voelt het alsof je vastzit?

Staat je leven stil door een ingrijpende gebeurtenis? Wil je een volgende stap zetten in je carrière? Zoek je een ervaringsdeskundige om simpelweg mee te sparren? Heeft je partner een ernstige ziekte en weet je even niet hoe je verder moet? Wil je de regie (terug) in je loopbaan of persoonlijk leven? Of ben je leidinggevende en zie je dit bij één van je medewerkers?

Voelt het alsof je vastzit?

Staat je leven stil door een ingrijpende gebeurtenis? Wil je een volgende stap zetten in je carrière? Zoek je een ervaringsdeskundige om simpelweg mee te sparren? Heeft je partner een ernstige ziekte en weet je even niet hoe je verder moet? Wil je de regie (terug) in je loopbaan of persoonlijk leven? Of ben je leidinggevende en zie je dit bij één van je medewerkers?

Op naar een volgende stap

Via verbinding, betrokkenheid en creativiteit breng ik inzicht en helderheid, waardoor jij je gesteund voelt, ruimte ervaart en autonoom verder kunt op jouw eigen pad.

Coaching

één op één of in teams

Coaching voor professionals in (internationale) bedrijfsleven die vooruit willen in hun ontwikkeling en daar belemmeringen bij ervaren of die naar hun gevoel stilstaan door ingrijpende gebeurtenissen.

Carrière stap

Je wilt graag vooruit, een nieuwe, volgende stap zetten maar ervaart daarbij belemmeringen

Ingrijpende gebeurtenissen

Begeleiding bij heftige levenservaringen

Teams

Coaching van teams of organisaties met terugkerende problemen

Trainingen

Voor professionals die inzicht willen in dynamieken en patronen in hun organisatie en verder willen bewegen.

Over Manon Rouwette

Na mijn internationaal georiënteerde rechtenstudie heb ik ruim 25 jaar als bedrijfsjurist in het nationale en internationale bedrijfsleven gewerkt.

Naast mijn werk als bedrijfsjurist heb ik me verder ontwikkeld als coach. Na een algemene opleiding ‘Coaching als beroep’, ben ik ook gediplomeerd Systemisch Coach en bied ik systemische begeleiding van teams en organisaties.

Je bent écht een goede coach! Na onze eerste gesprekken, gebeurde er zoveel dat ik dacht: 'Manon, heb jij dit geregeld?!'

Eva SmitInternational professional

Met Manon heb ik hele fijne gesprekken gehad. Ze heeft samen met mij oefeningen gedaan. Zodat ik erachter kwam waar mijn onzekerheid vandaan kwam en deze een plekje kon krijgen. Ook gaf Manon veel aandacht aan wat ik nu zelf wilde. En liet me zelf op onderzoek gaan en mijn eigen keuzes maken, zonder goed of fout. Ze staat altijd achter me en helpt me vooruit. Doordat mijn blokkades langzaam een plek kregen, kwam er ruimte.

A.S.

Als coachee ben ik ongelooflijk gegroeid door de begeleiding van Manon. Manon biedt veiligheid, geeft vertrouwen, straalt rust uit en voelt, ziet en hoort je beknelling(en) en ook je sterke kanten. Ze heeft naast haar natuurlijke voelsprieten veel kennis van patronen in systemen. Die ze zichtbaar maakt. Aan de hand van een opstelling, goede vragen en haar zijn ben ik tot inzichten gekomen die diep verstopt lagen. Hoewel ik mijn pijn onder ogen heb gezien, ging ik met veel energie bij haar vandaan. Ik gun iedereen Manon.

Anoniem

Mijn complementen voor je werk, je moed en je verhaal. Je weet je persoonlijke verhaal te verweven met informatie, omgeving en belangrijke feiten. Ik heb af en toe kippenvel, maar dat is eigenlijk alleen maar goed.

Jacqueline ReitStoer Tekst & Creatie

Dank, Manon, voor je prachtige boek. Je kleurt de wereld er mooier van.

Véronique Klaassen

Je boek heb ik in een ruk uitgelezen. Ik vond het prachtig!

Annet Leijsse

Hierbij stuur ik je een reactie op je mooie boek. Zie het maar als een soort recensie van een zeer geïnteresseerde lezer, die met veel respect en bewondering de tekst heeft gelezen. Het verhaal heeft mij echt geraakt! Dank je wel!

anoniem

Prachtig geschreven! Kon niet stoppen met lezen. Heel indrukwekkend.

H.D.

Ik put zoveel kracht uit jouw boek!

S.P.

De coaching bij Manon was voor mij een hele mooie ervaring.
Het was een zoektocht naar een leuke baan, maar ook zeker een zoektocht naar mezelf.
Ik kan het iedereen aanraden!! Nogmaals super bedankt Manon voor je coaching!!

Anoniem

Ik voel me zo op mijn gemak bij jou. Ik kan echt mezelf zijn.

Anoniem

Alles Mens

Als kanker je partner treft, van Over leven naar Voor leven

Een boek over de reis die mijn man en ik hebben afgelegd vanaf het moment dat hij de diagnose kanker kreeg, inoperabel en onbehandelbaar, tot hoe het uiteindelijk – gelukkig – toch anders liep. In dit boek kijk ik terug vanuit het ‘nu’. De impact op ons leven was enorm en is nog steeds op sommige momenten voelbaar.

We hebben geleerd hoe sterk de kracht van verbinding kan zijn, van hoop en van het niet opgeven. Velen zijn inmiddels geraakt door onze reis die ik in het boek heb beschreven. Dit boek helpt je het leven volledig te omarmen.