Skip to main content

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

1. Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de aankoop van één of meerdere boek(en): ‘Alles Mens, Als kanker je partner treft, van Over leven naar Voor leven’, hierna te noemen: ‘de Boeken’ en overige artikelen die in deze Webshop mogelijkerwijs in de toekomst worden aangeboden, hierna te noemen: ‘de artikelen’.

2. Verzending

De verzending van een of meerdere boeken zal plaatsvinden binnen 1 tot 5 werkdagen na de datum van bestelling. De verzending zal als pakket plaatsvinden.

3. Afhalen

Je kunt kiezen voor de optie ‘Afhalen in Helmond’. Afhalen kan alleen op afspraak. Indien gekozen wordt voor deze optie, zullen wij hierover contact met je opnemen.

4. Retourneren

Je kunt je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst naar ons terugsturen. We zullen het aankoopbedrag inclusief de bij de bestelling betaalde verzendkosten terugstorten binnen 1 tot 5 werkdagen na ontvangst van het pakket. Eventuele donatie die bij de bestelling van het boek gedaan is aan Fight Cancer, zullen niet worden terug betaald. Terugsturen kan alleen op voorwaarde dat het Boek of de Artikelen niet gebruikt zijn en in originele staat, onaangetast, worden geretourneerd.

De kosten die gemaakt worden om het boek naar ons terug te sturen zijn voor je eigen rekening.

5. Voorwaarden dienstverlening

De van toepassing zijnde voorwaarden in geval van Coaching of training, zullen bij een eerste contact ter hand worden gesteld.